Hygieniapassi.fi etsii hygieniaosaamiskouluttajia ja -testaajia keikkatyöhön

Osaamistehdas Oy:n Hygieniapassi.fi on valtakunnallinen hygieniapassitestausta ja -koulutusta tarjoava palvelu. Hygieniapassi.fi järjestää avoimia hygieniapassitestejä lähes päivittäin, ympäri vuoden ja useilla eri kielillä. Yrityksille ja ryhmille räätälöimme koulutuspaketteja yksityistilaisuuksina. Hygieniapassi.fi:n testaajaverkosto laajenee ja täydentyy jatkuvasti. Olisitko Sinä uusi hygieniaosaamistestaajamme?

Hygieniapassi.fi hakee näppäriä ja innokkaita Eviran hyväksymiä hygieniaosaamistestaajia keikkatyöhön! Laadukkaaseen ja valtakunnalliseen palveluun tarvitaan tällä hetkellä erityisesti hygieniaosaamistestaajia, joilla on valmius kouluttaa suomen ja ruotsin ja/tai englannin kielillä. Etsimme testaajia/kouluttajia erityisesti pääkaupunkiseudulle. Otamme vastaan hakemuksia myös koskien muita paikkakuntia ja arvioimme tarpeen aluekohtaisesti.

Haemme verkostoomme testaajia, joilla on valmius järjestää normaali- ja erityistilannetestejä sekä tilaustestauksia ja -koulutuksia päivä- ja ilta-aikona. Testauspäivistä on mahdollista sopia joustavasti.

Työtehtäviin kuuluvat testien ja koulutusten järjestämisen lisäksi mm. testijärjestelyt, asiakaspalvelu testi- ja koulutustilanteissa sekä testaajalle kuuluvat Eviran osaamistestaajan velvoitteet. Monipuoliset tekniset ratkaisut helpottavat työskentelyä ja testaajan tukena on Hygieniapassi.fi:n osaava asiakaspalvelu- ja markkinointitiimi.

Joustava keikkatyö osaamistestaajalle

Työ sopii hyvin esimerkiksi ammatinharjoittajalle tai oman työnsä ohessa keikkatyötä tekevälle.

Edellytämme

– EVIRAN MYÖNTÄMÄÄ OSAAMISTESTAAJAPÄTEVYYTTÄ (ei-testaajaoikeudellisia hakemuksia ei käsitellä)
– Koulutuskokemusta
– Suomen ja englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa (koulutusvalmius)
– Valmiutta erityistilannetestien ja koulutusten järjestämiseen
– Perustietotekniikan osaamista

Arvostamme energisyyttä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 30.11.2017 mennessä otsikolla TESTAAJA osoitteeseen hakemukset@osaa.fi. Kerrothan oman esittelysi lisäksi testaus- ja koulutuskokemuksestasi, kielitaidostasi sekä mahdollisuuksistasi järjestää testejä ja koulutuksia eri paikkakunnilla.