Hygieniapassi.fi Nonstop-päivä torstaina 8.6.2017

Hygieniapassi.fi – Ilmoittaudu hygieniapassitestiin

Kesä koittaa, jätski maistuu ja Hygieniapassi.fi järjestää Nonstop-päivän torstaina 8.6.2017! Päivän aikana pääset hygieniapassitestiin Helsingin Iso Roobertinkadulla aamuvarhaisesta iltamyöhään, juuri sinulle sopivaan aikaan. Ilmoittaudu etukäteen Hygieniapassi.fi:n sivuilla.

Jos ilmoitat osallistujan yrityksen laskuun, lähetä Hygieniapassi.fi:lle sähköpostia osoitteeseen info@hygieniapassi.fi, jossa on haluamasi kellonaika, laskutusosoite sekä osallistujan nimi, syntymäaika ja sähköpostiosoite. Hinnat ovat samat kuin testien verkkomaksuhinnat, laskutuslisämme on 10 € / lasku.

Osaamistehdas Oy, Iso Roobertinkatu 20–22 A, 5. krs, Helsinki

Testit suomeksi tai ruotsiksi: klo 9.00, 16.00, 17.00 ja 20.00
Testit englanniksi: 10.00, 14.00, 18.00
Testi kiinaksi: 12:00

Jos hygieniapassi on hankintalistalla, ja Helsinki sinulle helppo paikkakunta, kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus.

P.S. Tarjoamme JYMY-jätskit jokaiselle osallistujalle! 🙂

Mikä hygieniapassi?

Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, mikäli työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Hygieniapassi tarvitaan, mikä työskennellään esim. kahvilassa, ravintolassa, suurkeittiössä, kioskissa, pikaruokaravintolassa, elintarvikemyymälässä, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tehtaassa.

Hygieniapassi tulee hankkia viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. Kolmeen kuukauteen lasketaan taannehtivasti myös aiemmat elintarvikealan työt, joissa hygieniapassia on edellytetty.

Hygieniapassitestin kysymykset ovat sanallisia kysymyksiä. Hygieniapassitesti koostuu 40 oikein / väärin -väittämästä. Hygieniapassitestiin osallistuja merkitsee rastin (X) “oikein” tai “väärin” -ruutuun sen mukaan, onko hän samaa vai eri mieltä väittämän kanssa. Mikäli vastausta muutetaan, tulee ensimmäinen vastaus peittää selkeästi ja merkitä rasti oikean vastauksen kohdalle. Hygieniapassin suorittaa kun hygieniapassitestin läpäisee 34:llä tai suuremmalla pistemäärällä.

Normaalissa hygieniapassitestissä (kielet suomi tai ruotsi) on 45 minuuttia aikaa vastata väittämiin ja testistä saa poistua aikaisintaan 20 minuutin kuluttua testin alkamisesta. Erityistilannetestin testiaika on rajaton ja hygieniapassitestistä saa poistua aikaisintaan 20 minuutin kuluttua testin alkamisesta.

Löydät Hygieniapassi.fi:stä testejä ympäri Suomen. Etsi seuraava sinulle sopiva hygieniapassitestiajankohta ja ilmoittaudu hygieniapassitestiin!