Kokous, koulutus tai tapahtuma merellisessä Eirassa

Juhlasali Laivuri isoille kokouksille, koulutuksille ja seminaareille. Punavuori, Eira, Helsinki - Osaamistehdas Kokoustilat

Osaamistehdas tarjoaa yhteistyössä Eiran aikuislukion kanssa paljon vuokrattavia tiloja. Kokoustiloja ja koulutustiloja on Iso Roobertinkadun tilojen lisäksi myös Laivurinkadulla Eirassa. Tilat tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisiin ilta- ja viikonlopputapahtumiin. Tiloja on mahdollista varata myös päiväsaikaan koulujen loma-aikoina. Kysy lisää!

Juhlasali Laivuriin mahtuu isommankin seminaarin vieraat. Tuoliriveissä tilaan mahtuu yli 200 henkilöä, tuoli-pöytäriveissä 80–100 henkilöä. Käytössä tietokone, videotykki, dokumenttikamera ja äänentoisto. Pistokepaikkoja on niin tilan reunoilla kuin lattiaan upotettuna. Koulutusten ja seminaarien lisäksi, tila on myös mainio esimerkiksi perhejuhlien, myyjäisten tai kirpputorin järjestämiseen.

Koulutustiloissa on valinnan varaa. Laivurinkadulta löytyy jopa 20 eri kokoista koulutustilaa 20–40 henkilölle. Auditorio Laivurin kirkkaanpunaisiin penkkeihin mahtuu 50 henkilöä. Kaikista tiloista löytyy hyvä, moderni perustekniikka, videotykki ja dokumenttikamera.

Varaa tiloista yksi tai useampi; tiloissa on mahdollisuudet moneen!

Pyydä tarjous ja kysy lisää: tilat@osaamistehdas.fi / 0400 567 429