Hygieniapassin ja anniskelupassin voi suorittaa myös kesällä

hygieniapassitestiin anniskelupassitestiin kesällä

Suurinosa oppilaitoksista lomailee kesän ajan, mutta hygieniapassin ja anniskelupassin suorittaminen onnistuu myös kesällä! Hygieniapassi.fi-sivulta löydät hygieniapassitestit useilla eri paikkakunnilla. Testejä järjestetään kaikkina kesäkuukausina ja kielivaihtoehtoja on reilusti. Anniskelupassit.fi-sivulla voit ilmoittautua oppilaitoskumppanimme AVA-instituutin järjestämiin anniskelupassitesteihin Helsinkiin ja syksyllä myös Tampereelle, Turkuun ja Raumalle, sekä syksyllä Jyväskylän ammattikorkeakoulun järjestämiin testeihin Jyväskylään.

Hygieniapassin ja anniskelupassin suorittaminen on helppoa! Testit itsessään kestävät alle tunnin ja valmistautuminen onnistuu kätevästi verkossa, esimerkiksi Harjoittele.fi-palvelussa. Tuloksen saat sähköpostiisi testin jälkeen ja todistus matkaa perässä kotiisi. Väliaikaista todistusta näyttämällä voit todistaa suorituksesi esimerkiksi työnantajalle heti testin jälkeen.

Lisätietoja hygieniapassin ja anniskelupassin suorittamisesta sekä testiaikataulusta löydät osoitteista Hygieniapassi.fi ja Anniskelupassit.fi !