Osaamistehdas

Osaamistehdas

Osaamistehdas on yrittäjävetoinen, koko Suomessa toimiva testaus-, ja koulutuspalveluita tarjoava yritys. Vuokraamme myös viihtyisät kokoustilat Helsingissä. Meille on tärkeää yhdistää laatu, helppous ja nopeus.

Kokoustilat

Tarjoamme monipuolisen valikoiman edullisia kokoustiloja Helsingin keskustassa: Punavuoressa osoitteessa Iso Roobertinkatu 20-22 ja Eirassa osoitteessa Laivurinkatu 3. Teemme yhteistyötä Eiran aikuislukion ja Reumaliiton kanssa. Valitse tarpeisiisi sopiva kokoustila tai koulutustila ja varaa! Tutustu Osaamistehtaan kokoustiloihin

Työelämänkortit

Osaamistehtaan palveluihin kuuluvat verkkopalvelut Hygieniapassi.fiAnniskelupassit.fi ja Harjoittele.fi.
Tutustu työelämänkorttipalveluihin

Osaamistehtaan palveluihin kuuluvat verkkopalvelut:

Hygieniapassi.fi

Anniskelupassit.fi

Harjoittele.fi

Tutustu työelämänkorttipalveluihin

Etätyötilan merkitys hyvinvoinnille Etätyö on tullut jäädäkseen, ja monet ovat huomanneet sen hyödyt. Kuitenkin kotona työskentely voi aiheuttaa haasteita, kuten keskittymisen puutetta ja työ- ja vapaa-ajan sekoittumista. Siksi on tärkeää luoda erillinen työtila, joka tukee hyvinvointia ja tehokkuutta. Erillinen työtila auttaa pitämään työn ja vapaa-ajan erillään. Tämä parantaa keskittymistä ja vähentää stressiä. Kun työpäivä päättyy, […]

Osaamistehdas kokoustilat – KOKOUSTILA PUNAVUORI

Osaamistehdas kokoustilat – KOKOUSTILA PUNAVUORI

Työelämänkortit – MITKÄ TYÖELÄMÄNKORTIT TARVITSET?

MITKÄ TYÖELÄMÄNKORTIT TARVITSET?

Lakisääteinen hygieniapassi

Suomen elintarvikelainsäädännön mukaan, hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Hygieniapassi.fi järjestää hygieniapassitestejä valtakunnallisesti useilla eri kielillä. Katso tarjonta sivuiltamme!

Anniskelupassi – Anniskelupaikan vastaavat hoitajat ja sijaiset

Anniskelupassi on osoitus alkoholin anniskeluun liittyvien säännösten ja lakien tuntemisesta. Anniskelupaikkoja voivat olla esimerkiksi ravintolat, kahvilat, hotellien vastaanotot, leffateatterit ja erilaiset tapahtuma-alueet. Anniskelupassit.fi:n kautta anniskelupassitestit Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Rovaniemellä.

Harjoittele hygienia- ja anniskelupassitesteihin

Harjoittele hygienia- ja anniskelu
passitesteihin

Harjoittele.fi-palvelussa harjoittelet hygieniapassitestiin ja anniskelupassitestiin vastaamalla eri osa-alueita koskeviin väittämiin. Palvelu antaa perustelun oikealle vastaukselle jokaisen vastauksen jälkeen.

Hygieniapassi.fi – asiakkaidemme kokemuksia:

”Helsingin seudun kesäyliopisto on ollut tyytyväinen yhteistyöhön. Kouluttaja oli asiantunteva.”
Essi Rongas, koulutussuunnittelija, Helsingin seudun kesäyliopisto
”Palvelu on mielestäni toiminut hyvin ja ilmoittautuminen on onnistunut ongelmitta. Ilmoittautumisprosessi ja uusien tulevien kurssien löytäminen on helppoa.”
Kimmo Koski, palveluohjaaja, PETRA Nuoret uusille urille -projekti
”Asiakaspalvelu on nopeaa ja asiantuntevaa. Helppoa ja sujuvaa asioimista kanssanne.”

Janne Pelamo, Barona Rakennus

Hygieniapassi-logo
Anniskelupassi-logo
Osaamistehdas tarjoaa suomalaista palvelua
Osaamistehdas on luotettava kumppani