Työelämänkortit

Osaamistehdas Oy on yrittäjävetoinen, nuori ja innovatiivinen koulutus-, testaus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Tiimillämme on usean kymmenen vuoden kokemus mm. elintarvikealasta, verkkopalveluista sekä yrittäjyydestä. Olemme edelläkävijäyritys maanlaajuisessa hygieniapassitestauksessa laajan kansallisen testaajaverkostomme kautta. Palvelumme kattavat seuraavat verkossa toimivat palvelut.

Hygieniapassi.fi

Hygieniapassi.fi tarjoaa hygieniapassitestausta ja -koulutuksia lähes vuoden jokaisena päivänä. Ammattitaitoiset Eviran hyväksymät osaamistestaajamme järjestävät hygieniapassitestejä ja koulutuksia ympäri Suomea kymmenillä eri kielillä. Lisäksi tarjolla on myös erityistestimahdollisuuksia esimerksi lukihäiriöisille ja aistivammaisille. Otamme huomioon monenlaiset oppijat. Järjestämme testejä ja koulutuksia räätälöidysti myös yrityksen tai oppilaitoksen omissa tiloissa.


Anniskelupassit.fi

Anniskelupassit.fi tarjoaa anniskelupassitestejä usealla eri paikkakunnalla. Osaamistehdas Oy / Anniskelupassit.fi toimii yhteistyössä anniskelupassitestejä tarjoavien ravitsemusalan oppilaitosten kanssa. Anniskelupassitesti on mahdollista suorittaa usealla eri kielellä oppilaitoksen tarjonnasta riippuen.


Työturvakortit.fi

Työturvakortit.fi on Osaamistehtaan uusin palvelu. Työturvakortit.fi -sivustolle kootaan koko maan kattava tarjonta työturvallisuuskoulutuksia laadukkaalla koulutuspaketilla. Työturvallisuuskoultukseen kuuluu säädösten mukainen, kahdeksan tunnin mittainen työturvallisuuskoulutus, joka sisältää työturvallisuuskorttitestin. Lisäksi työturvallisuuskoulutukseen sisältyy koulutuspäivän ruokailut ja harjoitteluaika Harjoittele.fi -palvelussa.


Työturvakortit

Harjoittele.fi

Harjoittele.fi on harjoittelusivusto, joka mahdollistaa työelämän korttien testeihin valmistautumisen vaivattomasti aikaan ja paikkaan katsomatta. Aihealueina Harjoittele.fi -palvelussa ovat hygieniapassi, anniskelupassi ja työturvallisuus. Harjoittelumahdollisuuksia on tulossa myös muihin työelämän kortteihin.


Osaa.fi

Osaa.fi on palvelu, johon voit tallentaa työelämänkorttiesi tiedot ja vastaanottaa muistutuksia vanhenevista työelämänkorteista. Omasta profiilistasi voit myös helposti ladata yhteenvedon suoritetuista työelämänkorteista CV:si liitteeksi.