Työelämänkortit

Osaamistehdas Oy on yrittäjävetoinen, nuori ja innovatiivinen koulutus-, testaus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Tiimillämme on usean kymmenen vuoden kokemus mm. elintarvikealasta, verkkopalveluista sekä yrittäjyydestä. Olemme edelläkävijäyritys maanlaajuisessa hygieniapassitestauksessa laajan kansallisen testaajaverkostomme kautta. Palvelumme kattavat seuraavat verkossa toimivat palvelut.

Hygieniapassi.fi

Hygieniapassi.fi tarjoaa hygieniapassitestausta ja -koulutuksia lähes vuoden jokaisena päivänä. Ammattitaitoiset Ruokaviraston hyväksymät osaamistestaajamme järjestävät hygieniapassitestejä ja koulutuksia ympäri Suomea kymmenillä eri kielillä. Lisäksi tarjolla on myös erityistestimahdollisuuksia esimerksi lukihäiriöisille ja aistivammaisille. Otamme huomioon monenlaiset oppijat. Järjestämme testejä ja koulutuksia räätälöidysti myös yrityksen tai oppilaitoksen omissa tiloissa.


Anniskelupassit.fi

Anniskelupassit.fi tarjoaa anniskelupassitestejä usealla eri paikkakunnalla. Osaamistehdas Oy / Anniskelupassit.fi toimii yhteistyössä anniskelupassitestejä tarjoavien ravitsemusalan oppilaitosten kanssa. Anniskelupassitesti on mahdollista suorittaa usealla eri kielellä oppilaitoksen tarjonnasta riippuen.


Työturvakortit.fi

Työturvakortit.fi tarjoaa työturvallisuuskoulutuksia tilauksesta ryhmille. Työturvallisuuskoultukseen kuuluu säädösten mukainen, kahdeksan tunnin mittainen työturvallisuuskoulutus, joka sisältää työturvallisuuskorttitestin. Työturvallisuuskoulutukseen harjoitteluaika Harjoittele.fi-palvelussa.


Työturvakortit

Harjoittele.fi

Harjoittele.fi on harjoittelusivusto, joka mahdollistaa työelämän korttien testeihin valmistautumisen vaivattomasti aikaan ja paikkaan katsomatta. Aihealueina Harjoittele.fi-palvelussa ovat hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuus ja järjestyksenvalvonta.


Osaa.fi

Osaa.fi tuo yhteen avoimet harjoittelupaikat ja tulevaisuuden osaajat. Ilmoita yrityksesi avoinna oleva harjoittelupaikka tai löydä itsellesi sopiva. Tallenna myös työelämänkorttiesi tiedot, vastaanota muistutukset vanhenevista työelämänkorteista ja lataa yhteenveto suoritetuista työelämänkorteista CV:si liitteeksi.