Työelämänkortit

Työelämänkortit

Osaamistehdas Oy on yrittäjävetoinen, nuori ja innovatiivinen koulutus-, testaus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Tiimillämme on usean kymmenen vuoden kokemus mm. elintarvikealasta, verkkopalveluista sekä yrittäjyydestä. Olemme edelläkävijäyritys maanlaajuisessa hygieniapassitestauksessa laajan kansallisen testaajaverkostomme kautta. Palvelumme kattavat seuraavat verkossa toimivat palvelut.

Hygieniapassi.fi tarjoaa hygieniapassitestausta ja -koulutuksia lähes vuoden jokaisena päivänä. Ammattitaitoiset Ruokaviraston hyväksymät osaamistestaajamme järjestävät hygieniapassitestejä ja koulutuksia ympäri Suomea kymmenillä eri kielillä. Lisäksi tarjolla on myös erityistestimahdollisuuksia esimerksi lukihäiriöisille ja aistivammaisille. Otamme huomioon monenlaiset oppijat. Järjestämme testejä ja koulutuksia räätälöidysti myös yrityksen tai oppilaitoksen omissa tiloissa.

Anniskelupassit.fi tarjoaa anniskelupassitestejä usealla eri paikkakunnalla. Osaamistehdas Oy / Anniskelupassit.fi toimii yhteistyössä anniskelupassitestejä tarjoavien ravitsemisalan oppilaitosten kanssa. Anniskelupassitesti on mahdollista suorittaa usealla eri kielellä oppilaitoksen tarjonnasta riippuen.

Harjoittele.fi on harjoittelusivusto, joka mahdollistaa työelämänkorttien testeihin valmistautumisen vaivattomasti aikaan ja paikkaan katsomatta. Aihealueina Harjoittele.fi-palvelussa ovat hygieniapassi ja anniskelupassi.