Viihtyisät kokoustilat keskeisellä sijainnilla

Kun etsitään sopivaa paikkaa kokoukselle tai koulutukselle, sijainti on usein yksi tärkeimmistä kriteereistä. Me Osaamistehtaalla tarjoamme viihtyisät ja helposti saavutettavat kokoustilat Helsingin sydämessä. Sijaitsemme Punavuoressa ja Eirassa, alueilla, jotka ovat tunnettuja eläväisestä ilmapiiristään ja hyvistä palveluistaan.

Kokoustilojemme läheisyydessä on useita lounasravintoloita, kahviloita ja muita palveluita, jotka tekevät kokouspäivästä sujuvan ja miellyttävän. Tilojemme sijainti keskustassa takaa myös erinomaiset kulkuyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin saapuville.

Osaamistehdas Kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Kokoustila Liitto

Kokoustila Liitto

Monipuoliset tilat kaikenlaisiin tarpeisiin

Me ymmärrämme, että jokainen kokous on ainutlaatuinen ja vaatii erilaisia puitteita. Siksi tarjoamme monipuolisen valikoiman kokoustiloja, jotka soveltuvat niin pienille palavereille kuin suuremmillekin seminaareille. Voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan ja varata sen kätevästi.

Tilojemme varustelu on ajan tasalla, ja ne on suunniteltu tukemaan tehokasta työskentelyä ja oppimista. Modernit AV-laitteet, nopea internet-yhteys ja mukavat kalusteet luovat puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Osaamistehdas kokoustilat - Kokoustila Punavuori

Kokoustila Punavuori

Joustavat vuokrausmahdollisuudet

Ymmärrämme, että työelämän tarpeet voivat vaihdella päivästä toiseen. Siksi olemme tehneet kokoustilojemme vuokrauksesta mahdollisimman joustavaa. Voit vuokrata tilan yksittäiselle työpäivälle tai vaikka pidemmäksi ajanjaksoksi, aina tarpeidesi mukaan.

Joustavuus ei rajoitu pelkästään vuokra-aikaan, vaan myös tilojen käyttötarkoitukseen. Olipa kyseessä sitten tiimityöskentely, asiakastapaaminen tai koulutustilaisuus, meiltä löytyy sopiva ratkaisu.

Laadukas palvelu ja asiakaskokemus

Laatu, helppous ja nopeus ovat meille Osaamistehtaalla tärkeitä arvoja. Haluamme, että kokoustilojemme vuokraus on vaivatonta ja että asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen – itse kokoukseen tai koulutukseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa tiloihin liittyvissä kysymyksissä.

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin. Palautteesi on meille arvokasta, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen jokaiselle vierailijallemme.