Roban kokoustilat – toimivat kokoustilat

Roban kokoustilat – toimivat kokoustilat

Iso Roobertinkatu 20-22 A, 00120 Helsinki

Teemme yhteistyötä Eiran aikuislukion sekä Reumaliiton kanssa, joiden kautta myös vuokraamme kokoustiloja. Nämä tilat sijaitsevat niin ikään samassa osoitteessa Punavuoressa ja tiloja löytyy rakennuksesta useasta kerroksesta. Tarjoamme Ravintola Rummun kautta catering-palvelua, joka on tilattavissa kaikkiin alla oleviin kokoustiloihin. Lisää siis tilavaraukseen kahvit, pullat tai croissantit! 

Auditorio Roba – modernit kokoukset ja seminaarit!

Haluatko järjestää tehokkaan yhtiökokouksen, vaikuttavat kokouksen tai inspiroivan seminaarin? Moderni ja tilava Auditorio Roba tarjoaa tähän sopivan tilan ja palvelut!

Auditorio Robaan mahtuu suurempikin porukka, sillä tilaa löytyy jopa 70 osallistujalle. Tilaan kajastaa reilusti valoa koko seinän täyttävistä ikkunoista ja moderni sisustus luo rauhallisen tunnelman tilaan. 

Tilan moitteeton ja asianmukainen tekniikka mahdollistaa myös etä- ja hybridikokoukset. Tilassa on käytössä muun muassa videotykki, dokumenttikamera sekä tietokone. Auditorio Roban tilaisuuksia varten varataan vahtimestaripalvelu, joka varmistaa tilaan pääsyn, mutta huolehtii myös tekniikasta puolestanne, jotta voitte keskittyä olennaiseen.

Auditorio Roba sijaitsee kauniissa Punavuoressa rakennuksen neljännessä kerroksessa. Vuokraamme tilaa yhteistyössä Eiran Aikuislukion kanssa.


Koulutustila Roba – Toimivat ja raikkaat koulutustilat!

Nämä tyylikkäät koulutustilat sijaitsevat rakennuksen neljännessä kerroksessa. Luokkatiloja on useita, joten niitä voi vuokrata myös useamman käyttöön esimerkiksi ryhmätyöskentelyä varten tai lisätilaksi Auditorio Roban kanssa. 

Koulustilat sopivat hyvin kaikenlaisiin tilaisuuksiin, mutta ne ovat olleet varsin suosittuja yhtiökokouksien järjestämiseen. Tilaan mahtuu hyvin 20–30 henkilöä ja on helposti muunneltavissa käyttötarkoitusta varten.

Koulutustila Roban tekniikka mahdollistaa myös etä- ja hybridikokoukset. Tilassa on käytössä muun muassa videotykki ja valkokangas. Koulutustila Roban tilaisuuksia varten varataan vahtimestaripalvelu, joka varmistaa tilaan pääsyn, mutta huolehtii myös tekniikasta puolestanne, jotta voitte keskittyä olennaiseen.

Kokoustila Liitto

Raikas ja valoisa Kokoustila Liitto sijaitsee rakennuksen viidennessä kerroksessa. Tila on avara ja mahduttaa noin 18–40 henkilöä eli tässä tilassa voi järjestää isommankin tilaisuudet. Käytössä on projektityökulmaus, pieni keittiö sekä oma sisäänkäynti. 

Vuokraamme tätä tilaa yhteistyössä Reumaliiton kanssa ja Kokoustila Liitto on varattavissa erityisesti arkisin päiväaikaan. Ilta- ja viikonloppukäyttö onnistuu vahtimestaripalvelun kanssa.

Tekniikka on tässäkin tilassa toimiva ja apunanne on vahtimestari varmistamassa, että kaikki toimii moitteettomasti! Tilasta löytyy videotykki sekä valkokangas. Tilaan on myös helppo tuoda omat eväät pienen keittiön ansiosta. 

Tervetuloa raikkaaseen ja valoisaan Kokoustila Liittoon!

Kokoustila Roban Rumpu

Kaunis ja vehreä ravintolatila Kokoustila Roban Rumpu sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Vuokraamme tätä tilaa yhteistyössä Eiran Aikuislukion kanssa.

Kokoustila Roban Rummun sivuseinä on kokonaan ikkunaa, joten tila täyttyy luonnonvalosta ja takaseinää koristaa viherseinä. Tila on hyvin muunneltavissa, mutta perusasetelmaan tilassa on muun muassa sohva, pyöreitä neljän hengen pöytiä sekä kaksi pidempää pöytää. Tämä tila soveltuu hyvin 20 – 30 henkilölle. 

Tilan tekniikka mahdollistaa esitykset ja luennot. Käytössä on valkokangas ja videotykki sekä koneellinen ilmastointi. Apunanne on myös vahtimestari varmistamassa, että kaikki toimii moitteettomasti!