Osaamistehdas Kokoustilat - Kokoustila Punavuori - Työskentelytila Pikku-Punavuori

Kuinka löytää etätyötila Iso Roobertinkadulta?

Etsitkö etätyötilaa Helsingin sydämestä, Iso Roobertinkadulta? Olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa käymme läpi, kuinka löydät itsellesi sopivan etätyötilan tästä vilkkaasta kaupunginosasta.

Miksi valita Iso Roobertinkatu?

Iso Roobertinkatu on yksi Helsingin tunnetuimmista kaduista, joka sijaitsee viehättävässä Punavuoressa. Alue tunnetaan lukuisista kahviloistaan, putiikeistaan ja gallerioistaan, jotka luovat inspiroivan ympäristön työskentelylle. Lisäksi alueen hyvät kulkuyhteydet tekevät siitä helposti saavutettavan paikan niin paikallisille kuin matkailijoillekin.

Kun etsit etätyötilaa Iso Roobertinkadulta, saat käyttöösi paitsi työrauhan myös mahdollisuuden nauttia alueen monipuolisista palveluista työpäivän lomassa.

Kokoustila ja ryhmätyötila Osaamistehdas Workshop, Punavuori Helsinki - Osaamistehdas Kokoustilat

Osaamistehdas Workshop

Millaisia etätyötiloja Iso Roobertinkadulta löytyy?

Iso Roobertinkadulta löytyy monenlaisia etätyötiloja, jotka sopivat niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Tarjolla on niin pieniä työhuoneita kuin suurempia kokoustiloja, jotka soveltuvat esimerkiksi koulutuksiin tai seminaareihin.

Me Osaamistehtaalla tarjoamme monipuolisia tiloja, kuten Työskentelytila Pikku Punavuori, joka on valoisa ja viihtyisä tila 1-4 henkilön käyttöön. Tilaan kuuluu workshop-pöytä, materiaaleja, 55-tuumainen screen, sähköpöytä ja ergonominen työtuoli. Lisäksi tilassa on viihtyisä sisääntuloaula ja keittiötila.

Muista myös hybridikokoukset!

Kuinka varata etätyötila?

Etätyötilan varaaminen Iso Roobertinkadulta on helppoa. Voit pyytää tarjousta suoraan verkkosivuiltamme, lähettää sähköpostia osoitteeseen tilat@osaamistehdas.fi tai soittaa numeroon 0400 567 429. Kerro meille tarpeesi, niin autamme sinua löytämään juuri oikean tilan.

Voit varata tilan joko lyhytaikaiseen käyttöön tai pidemmäksi aikaa. Meiltä on mahdollista tilata myös catering-palveluita. Tiloissamme on nopea internet-yhteys ja ne ovat varattavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin ilman erillistä vahtimestaripalvelua.

Mitä muuta tulee huomioida?

Kun valitset etätyötilaa, on tärkeää miettiä omia tarpeitasi. Tarvitsetko rauhallisen tilan keskittymistä varten vai kaipaatko dynaamista ympäristöä, jossa voit verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa? Iso Roobertinkadulta löytyy vaihtoehtoja molempiin tarpeisiin.

Muista myös tarkistaa tilan varustelu ja palvelut, kuten ilmanvaihto, ergonomia ja tekniikan toimivuus. Me huolehdimme siitä, että tilamme ovat aina valmiita vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.


Iso Roobertinkatu tarjoaa loistavat puitteet etätyöskentelyyn Helsingin Punavuoressa. Olipa tarpeesi sitten pieni työhuone tai suuri auditorio, löydät varmasti sopivan tilan meidän kauttamme. Varaa etätyötila helposti ja nauti Punavuoren inspiroivasta ilmapiiristä!

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua sopivan tilan löytämisessä. Autamme mielellämme!